• Bel gerust
  • 072-5669956

Aanbevelingen

"Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw betrokkenheid en inzet voor de studenten. Jouw drive voor kwaliteit is het benoemen waard en ik hoop dat we je in de toekomst weer kunnen benaderen"

Rick Dijkstra, onderwijsmanager Horizon College

 

"Ruim 30 jaar geleden ben ik Spaans gaan leren, via verschillende organisaties. Nu ga ik wekelijks naar Campo del Sol. Om de geleerde kennis goed te behouden, om goed Spaans te blijven spreken en om met anderen te praten en te filosoferen over alles dat met Spanje en de Spaanse cultuur te maken heeft. Het is gezellig en Mary is enthousiast, kundig en breed-georiënteerd. Ik hoop nog vele jaren naar Spanje te gaan en Spaans te blijven leren bij Campo del Sol."

Marjan Neeft

"Spaans leren bij Campo del Sol is wekelijks een fijn uur: persoonlijk, op maat en relaxed".

Yvonne van Westen

"Na het eerste jaar Spaans bij Mary kon ik mij op vakantie redelijk redden. Ik merkte goed het verschil tussen het spreken van de talen die ik op school had gehad en de intensieve lessen bij Campo del sol. Deze vakantie kon ik goed communiceren met de lokale Spanjaarden die zelf geen woord over de grens spraken. Handig maar vooral ook heel leuk. Vooral het spreken in de les, met vallen en opstaan, heeft mij ver gebracht."

Ingrid Dekker 

"Van Harte Aanbevolen !! ¡¡Muy recomendable!!
En wel omdat ....
- er bij Campo del Sol op een zeer professionele manier lesgegeven wordt,
- er tijdens de lessen (in ieder geval voor de gevorderden) alleen Spaans gesproken mag worden. Al is het af en toe met handen en voeten.
- er tijdens de lessen veel aandacht is voor kunst en literatuur en er ook tijd wordt gemaakt voor verhalen van gemaakte reisjes.
- er de mogelijkheid is mee te doen met de heel interessante leesclub van Campo del Sol.
- er regelmatig activiteiten georganiseerd worden (uitje, lezing, excursie, voorstelling).
Ten slotte, je bent tijdens de lessen niet bang fouten te maken omdat de sfeer prettig, goed en veilig is."

Josta de Graaf
 

"De Nederlandse tak van ons bedrijf Grupo SOS (bekend van ondere andere Carbonell en Lassie) maakt sinds ongeveer twee jaar gebruik van de 'in company training' van Campo del Sol. De Spaanse lessen zijn professioneel en worden zeer goed afgestemd op de 'business needs' van de deelnemers. De organisatie van Campo del Sol is servicegericht en flexibel en past zich perfect aan op het hoge tempo van onze bedrijfsvoering."

Bas van Winden, Plant Manager Lassie
 

"Na 2 cursussen Spaans bij een taleninstituut volg ik nu sinds een half jaar een cursus Spaans bij Campo del Sol en ben ingestroomd bij een bestaand groepje van 5 personen.
Zowel beginners als gevorderden leren uitstekend Spaans in een prettige ambiance in een kleine groep en in je eigen tempo.
Campo del Sol is een aanrader voor alle liefhebbers van de Spaanse taal en Spaanse cultuur".

R Tervoort.

"Zowel door mijn zakelijke relaties als door een studievriend die met een Spaanse vrouw getrouwd is, reisde ik frequent naar Spanje. Ik heb vele omzwervingen gemaakt en ben land en volk steeds meer gaan waarderen. De taal bleef een hindernis. Ik heb ruim drie jaar bij Campo del Sol les gehad maar moest wegens tijdgebrek mijn Spaanse educatie tijdelijk beëindigen. Campo del Sol werkt heel professioneel, geeft topkwaliteit taalonderwijs voortreffelijk aangevuld met algemene- en culturele informatie, is persoonlijk in de begeleiding en uiterst flexibel. Zodra ik weer voldoende tijd beschikbaar heb ben ik terug voor verdere Spaanse les. Het was voor mij een wekelijks terugkerend feest om onder leiding van Mary Zonneveld daar mee bezig te zijn."

Dick Felthuis, algemeen directeur Felthon B.V.

Like ons!